Koppositie na doelpuntenfestijn!

30 oktober 201149 second read

WZK Heren 1 ontving afgelopen zaterdag Noordkop uit Den Helder. WZK begon slecht aan de wedstrijd en binnen 1 minuut stonden de gasten op een 0-2 voorsprong. WZK herstelde in de minuut erna direct, Raymond Vonk en Leonard Rooijakkers scoorden. Aan het einde van de eerste periode wist WZK ook meteen afstand te nemen, wederom Raymond en Leonard, 4-2. In de tweede periode ging de thuisploeg helemaal los, heerlijke aanvallen en bijna alle man meers werden gemaakt en met 11-2 konden we op naar de derde periode. Die werd met 4-1 gewonnen door WZK en in de laatste periode ging WZK rustig door. Bij een stand van 18-3 had Noordkop geen wissels meer en werd de frustratie bij één van hen teveel, ze moesten door met 6 man, overigens de UMV die hij dacht te ontvangen, heeft hij helemaal niet gekregen. Het publiek werd nog wat extra vermaakt en de teller bleef staan op 23. Een mooie 23-3 overwinning die er mag zijn en op doelsaldo de koppositie veroverd!