Heren 1 wint thuis met 3-2 van Hurley

5 maart 201249 second read
De openingswedstrijd op de Roggewoning bracht Heren 1 uiteindelijk de volle 3 punten. Het moest qua publieke belangstelling nog wat op gang komen. Dat zullen de vakanties zijn geweest. Bij een dreigende grijze regenlucht kwam HGC maar langzaam op gang. De punten binnenhalen was wel van levensbelang. De dynamiek kwam pas in de 2e helft bij HGC om zo het ijverig werkende Hurley het gewenste tegenspel te geven. Eric-Jan “Speedy” Iding zette in de 45e minuut de teller op 1-0 via een mooie tip-in uit een strafcorner. Hurley kwam terug op 1-1. In de 58ste minutt scoorde Goof van der Kamp efficiënt 2-1; Maar weer kwam Hurley uit een strafcorner 8 minuten later terug op 2-2. Spanning alom bij de HGC-aanhang, maar Floris Benschop stelde 2 minuten later in 67e minuut de overwinning veilig met een prachtig velddoelpunt.

Volgende week gaan we naar Schaerweijde, dat vandaag met 5-1 verloor van Kampong. Moedig Heren 1 HGC aan om ook daar de 3 punten in de wacht te slepen.