Wassenaar F4 wint van Graaf Willem II VAC F9

18 maart 20122 minute read

Een mooie voetbal zaterdag voor onze F4 mooi weer iets meer zon had leuk geweest maar het is gelukkig droog, ook leuk voor de toeschouwers.

Wassenaar probeert gelijk druk te zetten wat als resultaat heeft dat we bijna een doelpunt scoren, helaas gaat de bal er niet in. De F4 blijft druk houden en op de helft van Graaf Willem spelen. Ondanks dit overwicht lukt het wassenaar niet om tot scoren te komen. Graaf Willem komt er nog een paar keer uit maar de verdediging van Wassenaar doet goed hun werk waardoor Graaf Willem niet gevaarlijk meer kan worden met als resultaat dat het na de eerste helft nog 0-0 is.

Ook in de tweede helft begint Wassenaar sterk, het duurt nog wel even voordat de score geopend wordt. Na een minuut of 5 is daar dan eindelijk het eerste doelpunt . Het druk houden op de tegenstander en iedereen op de juiste positie laten spelen werkt. Hiermee lukt het om nog 2 keer te scoren. Ook in de tweede helft weet Graaf Willem nog een aantal keer aan te vallen maar de verdediging weet hier goed mee om te gaan op een paar corners na welke ook geen problemen opleverden weet de F4 er een knappe overwinning uit te halen heel goed gespeeld op naar de volgende wedstrijd.