Blauw-Zwart snoept DoCoS punten af

4 december 20122 minute read

Wassenaar – Aangekomen bij onze Leidse buren bleek het hoofdveld afgekeurd en werd de wedstrijd gespeeld op het kunstgrasveld zonder tribune en dat was, gezien de weersomstandigheden , voor de vele vaste supporters geen pretje.De spelers van de UTS Abbink & UTS Van der Geest-formatie deden er alles aan om de slechte weersomstandigheden te doen vergeten en met goed positiespel DoCoS onder druk te zetten. De Leidenaren lieten zich echter niet zomaar wegzetten en daardoor werd het een echte wedstrijd.

Beide keepers lieten zien over goede kwaliteiten te beschikken en waren zeer attent. Toch opende Blauw-Zwart de score vanuit een corner van, natuurlijk , Bas Conradi. Na ongeveer 25 minuten kopte Boy Houtman keihard in: 0-1. DoCoS probeerde wat terug te doen, maar had wel een grote fout in de achterhoede van de Blauwen nodig om simpel op 1-1 te komen.

Na de rust, en zeker naarmate de wedstrijd vorderde, wekte DoCoS de indruk het voor een puntendeling te doen. Zeker nadat een van hun spelers met 2 x geel het vel moest verlaten. Blauw-Zwart probeerde alles om de overwinning in de wacht te slepen, maar kreeg geen ruimte voor het doel van DoCoS om de verdiende 1-2 te maken. Ook DoCoS verprutste nog wat kansen. De gelijke eindstand betekende voor DoCoS de eerste verliespunten in deze competitie.

Een tikje teleurgesteld verlieten spelers en alles wat Blauw-Zwart was het sportpark van DoCoS, maar gezien het vertoonde spel is er vertrouwen voor de toekomst voor de UTS Abbink & UTS Van der Geest brigade.