Skip to content

Judodames schitteren op podium

8 april 20132 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 6 april waren de judodames van Judoryu Wassenaar naar Nieuwerkerk ad Ijssel gereden om deel te nemen aan het Kattekoptoernooi. Dit toernooi is speciaal voor de judodames. Aan dit druk bezochte toernooi deden 16 sportscholen mee met een totaal aantal deelnemers van 125.

De dames van Judoryu Wassenaar waren vol vertrouwen om hier een mooie podiumplaats in de wacht te slepen. De eerste dame was om half negen aan de beurt Aniek Straver, Ze deed zeer goed haar best en wist in de finale net niet de winst naar zich toe te trekken.

Het tweede dagdeel begon om 1100 uur. Tijdens dit dagdeel waren er meer dames te vinden op de tatemi. Onder streng toezicht van een JBN scheidsrechter wisten Megan Rutten, Linde Weijerman, Demi Geegan, Flora Weijerman, Laura Bosch, Lisa Rutten, Sophie Berkhout, Elke Tuk mooi wedstrijden te maken. Ze deden allemaal zeer goed hun best en wisten de winst naar zich toe te trekken.

Het laatste dagdeel begon om 13 uur . En onder luide aanmoedigingen traden de volgende judoka’s op de tatami. Noa van Eerdenburg, Jeannie Wijnands, Julia van Etten, Vlinder Versendaal, Ainoha Hoogwerf, Aicha Daghrir, De aanwezigen ouders/ verzorgers konden genieten van mooie wedstrijden en mooie technieken.

De resultaten van dit gezellige toernooi zijn als volgt

1e plaats: Flora Weijermans Lisa Rutten,
2e plaats: Aninoha Hoogwerf, Aicha Daghrir, Aniek Straver, Sophie Berkhout,
3e plaats: Laura Bosch, Noa van Eerdenburg, Megan Rutten, Jeanni Wijnands,
4e plaats: Linde Weijermans. Vlinder Versendaal, Demi Geegan, Julia van Etten,
5e plaats: Elke Tuk,

Alle judoka’s van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. De volgende wedstrijden zijn op 20 april in Wassenaar, Aan ons 15e SeL Lentetoernooi doen ca 175 deelnemers mee van 17 verschillende sportscholen uit de regio. De aanvangstijden zullen bekend worden gemaakt op onze website. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons mailadres info@snelenlenig.nl. Voor alle lessen geldt dat u vrijblijvend 2 gratis introductielessen kan volgen alvorens lid te worden van onze vereniging. Judo kunt u bij ons doen vanaf 3 jaar. Judoryu Wassenaar is onderdeel van SeL Wassenaar

Tags

JudoSnel en LenigWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top