Skip to content

Koningsfeest in Wassenaar!

12 april 201358 second read

Wassenaar – Twee Wassenaarse jonge onderneemsters slaan de handen in elkaar en organiseren een Koningsfeest! In het kader van de kroonwisseling besloten Puur Pippa en Spaansekinderkleding dat het tijd is voor een feestje in Nederlands/Spaanse stijl.

Er zal door Puur Pippa gezorgd worden voor overheerlijke oranje cupcakes terwijl Spaanse kinderkleding aanwezig is met de nieuwste collectie baby- en kinderkleding van Spaanse merken. Sommige Wassenaarders herinneren zich deze leuke kleding nog goed van de markt.

Het feest vindt plaats op vrijdag 26 april van 15.00-18.00 uur in het gezellige Puur Pippa, Stadhoudersplein 1 te Wassenaar. Iedereen is welkom, maar natuurlijk is Puur Pippa in het bijzonder een leuke ontmoetingsplek voor moeders die zo even kunnen bijkletsen, terwijl de kinderen (hopelijk) rustig spelen. Nu kunnen deze mama’s ook op hun gemakje live shoppen bij Spaansekinderkleding. Naast baby- en kinderkleding verkopen zij ook baby- en kidsaccessoires, zoals haarspulletjes en zonnebrillen voor kids. Kun je nog net voor de meivakantie een leuke complete zomeroutfit aanschaffen!

Wat? Gezellig Nederlands/Spaans feest
Waar? Stadhoudersplein 1, Wassenaar
Wanneer? 26 april, 15.00-18.00uur
Wie? Leuk als je van taartjes en kinderkleding houdt, neem eventueel vriendinnen en kinderen mee

Neem alvast een voorproefje:
http://www.puurpippa.nl/
http://www.spaansekinderkleding.nl

Tags

KoningsfeestOnderneemstersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top