Skip to content

Wassenaar Sport voor Tanzania + WVV

29 mei 20132 minute read

Wassenaar – Veel verenigingen zijn op 30 en 31 augustus actief met het 25 uur durend sportevenement “Wassenaar Sport voor Tanzania”, waaronder WVV = Wassenaarse Volleybal Vereniging. Iedere vereniging probeert hierbij zo veel mogelijk geld te verzamelen.

WVV heeft de opbrengst van het onlangs gehouden WVV “Lente…Vreugd toernooi” geheel beschikbaar gesteld aan dit doel. Daarnaast zoeken ze sponsors, verkopen loten en vakken voor de schijtende koe.

WVV wil tijdens 30 en 31 augustus iedereen in de Sporthal kennis laten maken met Volleybal. Daartoe organiseren zij onderlinge wedstrijdjes van 20 minuten waaraan elk denkbaar team (minimaal 6 personen) kan deelnemen. Wij denken aan familieteams, buurtteams en andere sportteams. Maar ook aan teams van de Gemeente (Raad), Politie, verzorgingstehuizen of bedrijven. De jeugd (< 12 jaar) speelt 4 tegen 4 ‘volleybal’. Uiteraard zullen ook ‘echte’ volleybalteams laten zien waarom volleybal zo’n leuke sport is. Voor de winnende teams staat een zelf gebakken taart als prijs gereed. Het doel om zoveel mogelijk geld op te halen wordt uiteraard niet vergeten. Daarom vragen wij elke deelnemer, voor het meedoen aan een onderlinge wedstrijd, om minimaal 1 euro te geven voor het goede doel.

Daarnaast staat er een grabbelton klaar staan en kan er het aantal knikkers worden geraden waarvoor een aantrekkelijke prijs klaarstaat. Ook zal ons WVV lid, Joris Hornman, als professioneel entertainer/clown voor jong en oud een optreden verzorgen, waaronder een hilarische alternatieve Bingo met alternatieve prijzen. Al met al zeker een reden om een bezoek te brengen aan de Sporthal De Schulpwei waar de WVV activiteiten in hoofdzaak plaats zullen vinden.

Wilt u, jij meedoen aan dit (volleybal) festijn, bel even met Marjanne v.d. Velde 06-14951874 of stuur een e-mail naar marjannevandervelde@hotmail.com. Bij haar kunt u ook terecht voor het kopen van de “Wassenaar sport voor Tanzania” loten.

Tags

WassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top