Eenvoudige zege Blauw-Zwart

4 november 201357 second read

Wassenaar – Mocht de uitslag een net-aan-overwinning aangeven, het wedstrijdbeeld was heel anders. De ene na de andere aanval golfde op het doel van de tegenstander af en toch duurde het tot de 22e minuut toen een schot van Guy van Vliet, door een blunder van de keeper, de 1-0 betekende.

De UTS Van der Geest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek- formatie wilde meer en via de snelle buitenspelers Ferry de la Rie en Maarten van der Flier werden er een serie goede voorzetten afgeleverd, maar ondanks alle kunst en vliegwerk wilde de 2-0 nog steeds niet vallen. Gezegd dient te worden dat ook het vizier van onze spitsen niet op scherpstond.

De rustige en goed leidende scheidsrechter J.A .Strijd had het niet moeilijk. Na de rust eenzelfde beeld. Het was weer Guy van Vliet die een goede aanval van het UTS VanderGeest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek-team keurig afrondde: 2-0.

Kort voor tijd viel toch nog de 2-1, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. Na afloop werd er met de sympathieke staf van SVOW in de commissiekamer van ons prachtige bestuursgebouw nog een poosje gezellig nagekaart.