Skip to content

Goede start jeugdcompetitie 2014 voor B.C. Wassenaar

16 februari 20142 minute read

Wassenaar – De jeugdcompetitie is van start voor B.C. Wassenaar (gesponsord door Apotheek de Langstraat). Niet met week 1, maar met een drietal vooruit gespeelde wedstrijden uit week 2. Alle drie de wedstrijden werden door de Wassenaarse teams omgezet in winst! Wassenaar 2 versloeg Apollo met 5-3, Wassenaar 5 (de heren) waren met 8-0 een maatje te groot voor The Flying Shuttle en het opstapteam stuurde de Zeemeeuwen huiswaarts met een 7-1 nederlaag.

Wassenaar 2 – Apollo 1: 5 – 3
Het is vandaag 15 februari en team 2, met debuterend coach Sabine Roelandse staan klaar voor hun eerste wedstrijd tegen Apollo 1. De herendubbel werd door Nikos Oosterman en Hugo Meeldijk gespeeld en in 3 sets gewonnen. Het was een erg spannende wedstrijd. De damesdubbel gespeeld door Kirsten Dompeling en Juliette Talakua werd in 2 sets gewonnen. De 1e herenenkel werd gespeeld door Daan van Veen en verloor met een klein verschil zijn wedstrijd in 3 sets. De 1e damesenkel gespeeld door Juliette zij won haar wedstrijd in 2 set. Hugo speelde de 2e herenenkel, hij heeft zich er heel erg voor ingezet, jammer genoeg was de tegenstander net iets sterker. Hugo verloor helaas in 2 sets. De 2e damesenkel gespeeld door Kirsten, won in 2 sets. Toen begonnen we met de gemengd dubbels, de 1e gemengd dubbel werd door Nikos en Juliette gespeeld, zij hebben deze wedstrijd verloren in 2 sets. De 2e gemengd dubbel werd gespeeld door Kirsten en Daan. En zij wonnen in 2 sets. Het was een leuke en gezellige wedstrijd. Uiteindelijk is het 5-3 geworden: (onze eerste) WINST!

Wil jij ook een keer de snelste racketsport ter wereld proberen? Kom dan een keer een kijkje nemen in sporthal de Schulpwei op zaterdagmorgen tussen 9-11 uur, of neem een kijkje op www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonJeugdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top