dinsdag 22 januari 2019

S Sport

Blauw-Zwart 3 speelt vriendschappelijk tegen internationaal Duinrell Team

Wassenaar - Zaterdag 20 Februari speelt het senioren team Blauw-Zwart 3 een vriendschappelijke voetbal wedstrijd tegen een internationaal team van vluchtelingen die momenteel op Duinrell verblijven.

Vanaf november vorig jaar zijn onze vluchtelingen / vrienden al in training. Driemaal per week vertonen zij hun kunsten op één van de prachtige kunstgrasvelden van Blauw-Zwart onder de bezielende leiding van coach Leo van der Kooij en vaste scheidsrechter Eric Nolet. Tijdens deze trainingen wordt de inwendige mens verzorgd door Anneke van der Kooij, middels koffie/thee en koeken. Blauw-Zwart heeft met hart en ziel haar complex beschikbaar gesteld. Rob Barnhoorn, materiaalman van Blauw-Zwart, en Kees Riem maken dit mogelijk door het beschikbaar stellen van trainingsmateriaal. Kleding en voetbalschoenen zijn uit vele kasten en zolders van Wassenaar aangedragen.

De wedstrijd op zaterdag begint om 14.00 uur met een aftrap van André van Herk, voorzitter van Blauw-Zwart. We verwachten veel toeschouwers, zowel uit Duinrell als uit Wassenaar, om de goede onderlinge sfeer te proeven en de elftallen aan te moedigen. De Blauw-Zwart kantine is natuurlijk open, ondermeer om na te praten over de wedstrijd.

Elbert van ’t Slot
Bestuurslid RKsv Blauw-Zwart