dinsdag 23 januari 2018

E Events

Vrijwilligers Centrale Wassenaar, uw partner in vrijwilligerswerk

Wassenaar - Mw Liselot van Dijk, vicevoorzitter van de Vrijwilligers Centrale (VCW) en coördinator van de Vacaturebank van de VCW licht op maandag 7 maart op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) de activiteiten van de VCW toe. Zo passeren naast de werving van vrijwilligers via o.a. de Vacaturebank ook de Fietsenwerkplaats, de Klussendienst, het Repair Café en de activiteiten van de coach Sociale Activering (die onder de paraplu van de VCW werkt) de revue.

Ook krijgt de laatste ontwikkeling aandacht: de deskundigheidsbevordering van vrijwilligers. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 - 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 7 maart van harte welkom.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Mon Jan 22 13:57:31 +0000 2018

@uttie_charlotte Nog steeds niet? Probeer deze anders even :) https://t.co/DKa6bWHK3t
Mon Jan 22 12:55:01 +0000 2018

RT @PolWassenaar: Van meerdere auto’s zijn in nacht van zaterdag op zondag de buitenspiegels vernield in de omgeving Havenstr/Haven. Hiervo…