donderdag 17 januari 2019

S Sport

Een weekend vol badminton tijdens het New Age Toernooi

Wassenaar - Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart 2016 wordt alweer het 17e New Age Toernooi gespeeld. Dit toernooi is een samenwerking van badmintonclubs uit de Bollenstreek: Hillegom, Voorhout, Noordwijkerhout, Sassenheim, Noordwijk en Wassenaar.

Dit jaar is de organisatie bij Badminton Club Wassenaar, mede mogelijk gemaakt door Domburg Sportprijzen, LJ Sport, Service Apotheek Langstraat Wassenaar, Service Apotheek de Meidoorn Voorschoten en John Konings Schilder- en Behangwerken, waardoor een weekend lang de Sporthal de Schulpwei vol met enthousiaste badmintonners gevuld is.

In totaal doen er ca. 170 deelnemers mee die vanaf vrijdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 09.00 uur tot de finales om ca 16.30 uur bijna 350 wedstrijden moeten spelen!

Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken en zelf te zien hoe zoveel deelnemers in verschillende klasses een mooi, sportief en vooral ook gezellig toernooi spelen. Van de jeugd tot en met de 55+ en de recreanten tot en met de competitiespelers op een zeer hoog niveau zullen aanwezig zijn. Zij gaan strijden voor hun persoonlijke overwinningen maar aan het eind van het weekend strijden alle deelnemers om de felbegeerde wisselbeker voor de beste vereniging van dit jaar!

Ook is dit weekend een mooie gelegenheid om in contact te komen met Badminton Club Wassenaar en haar leden. Als u vragen heeft over het spel, de club of bijvoorbeeld het lidmaatschap dan bent u ook van harte welkom. BCW, gesponsord door Wassenaarders.nl en Florein Zorg, speelt op maandagavond, woensdagochtend (55+), donderdagavond, zaterdagochtend (jeugd) en zaterdagmiddag (competitie).
Voor meer informatie, maar ook voor de link naar het toernooi, kunt u terecht op de site www.bcwassenaar.nl of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie over het toernooi kunt u krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.