Triple voor Aerofit – Tonnetje winaar B-poule

29 mei 20162 minute read

Wassenaar – Het zaalvoetbalseizoen zit erop. Zoals al eerder vermeld is Aerofit de kampioen van de competitie. Naast het kampioenschap wonnen zij ook de play-offs (beker) en het eindtoernooi. De finale van het eindtoernooi was echt niet makkelijk.

Aerofit speelde de finale tegen de nummer laatst van de competitie Torenstraat Advocaten. Op zich mooi dat de nummer één en de laatste van de competitie tegen over elkaar staan in de fianle. Dit kan gezien worden als een knappe prestatie van het team Torenstraat Advocaten. In een gelijk opgaande strijd was het toch Aerofit die aan het langste eind trok en de wedstrijd wist te winnen met 3 – 2. De play-offs (beker) in de B-poule werd gewonnen door Cafetaria ’t tonnetje. Het tonnetje wist alle wedstrijden in de B-poule te winnen met 7 – 3. Na het eindtoernooi zorgde beheerder Eric van Leeuwen voor heerlijke broodjes met warm beleg.

Als slot de traditie dat de spelers penalty’s op sokken nemen. Daarna ging het licht uit. De teams van Torenstraat Advocaten en Lifetrack stoppen er mee. Voor deze teams hebben zich inmiddels twee nieuwe deelnemers aangemeld. Er is nog steeds plek voor meerdere teams (eerste jaar gratis). Hiervoor kan je contact opnemen met Eric van Leeuwen (06-22062768) of zie onze website: zaalvoetbaldeschulpwei.nl.