dinsdag 23 januari 2018

A Algemeen

Gezellige dag op het water bij Van Woesik

Wassenaar - Aangezien er afgelopen zaterdag helemaal geen wind was om te zeilen zijn de zeeverkenners naar Leiden gevaren en hebben ze deze stad vanaf het water bekeken. Ze voeren door de grachten, de tunnels en onder de lage bruggen door. Daarna werden de kinderen op een plek in Leiden gedropt en moesten zij zelfstandig terugvaren naar ’t Woeshoês.

En dat ging supersnel, want de kinderen waren zo slim om een sleepje te regelen en dat is gelukt tot de Oude Rijn! Het laatste stuk van de Oude Rijn en de Wetering hebben zij gezeild, geroeid en gewrikt. Toen ze bij het scoutingterrein aankwamen lagen de kano’s nog langs het water, want de welpen hadden ’s morgens hun kano-insigne gehaald. Dat was superleuk met dat mooie weer. De junioren stonden net klaar om met de Highland games te beginnen, allemaal spellen waar hun spieren en behendigheid werden getest, bijv. anker werpen, paal gooien en boomstammen tillen. Nadat zij klaar waren met deze leuke spellen gingen de zeeverkenners en junioren te water in de kano’s en op de surfplanken. Het was één groot waterfeest.

Vindt uw kind scouting leuk, kom dan vooral kijken en een keer meedoen. Voor informatie en foto’s kunt u kijken op onze site www.vanwoesik.com.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Mon Jan 22 13:57:31 +0000 2018

@uttie_charlotte Nog steeds niet? Probeer deze anders even :) https://t.co/DKa6bWHK3t
Mon Jan 22 12:55:01 +0000 2018

RT @PolWassenaar: Van meerdere auto’s zijn in nacht van zaterdag op zondag de buitenspiegels vernield in de omgeving Havenstr/Haven. Hiervo…