maandag 25 juni 2018

N Nieuws

Hoogvliet bezorgt boodschappen aan huis in Den Haag

Wassenaar - Per 1 juni is Hoogvliet in samenwerking met PostNL gestart met thuisbezorging van online bestelde boodschappen in een groot deel van Den Haag. De eerste klanten ontvangen op dinsdag 7 juni de boodschappen aan huis, bezorgd door PostNL.

Hoogvliet supermarkten bezorgen al in andere delen van het land boodschappen aan huis, deels met eigen transport (Den Haag Ypenburg, Nootdorp, Voorschoten en Woudenberg) en in andere delen met bezorging door PostNL (Hendrik-Ido-Ambacht en Amsterdam). Online boodschappen bestellen en ophalen in de Hoogvliet winkels was al wel mogelijk in Den Haag. Niet eerder bezorgde Hoogvliet aan huis in eigen winkelgebied met PostNL, maar vanaf 7 juni dus wel in Den Haag.

Selectie van weekaanbiedingen en ‘online only’ aanbiedingen
Klanten kunnen kiezen voor bezorging tussen 18.00 en 21.30 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Een sms laat vooraf tot op een uur nauwkeurig weten hoe laat de bezorger voor de deur staat. Kiest de klant voor Hoogvliet aan Huis met PostNL, dan heeft de klant een keus uit een selectie van de weekaanbiedingen, aangevuld met online only aanbiedingen. De bezorgkosten zijn € 4,99, met een minimaal bestedingsbedrag van € 50,00. Bestellingen worden vooraf via de website betaald met iDeal. Het bezorggebied omvat o.a. Scheveningen, Mariahoeve, Morgenstond en Kijkduin.

Online bestellen op www.hoogvliet.com
Bestellen kan 24 uur per dag via www.hoogvliet.com. De klant betaalt de boodschappen vooraf met iDeal via de website. Voor alle producten wordt een optimale versheid gegarandeerd. Het online assortiment van Hoogvliet bestaat uit meer dan 10.000 producten, waaronder vers brood, vers vlees en groente. De bestelling wordt verpakt in herbruikbare kartonnen dozen; voor de koel- en diepvriesproducten wordt de Hoogvliet ’Coole tas’ gebruikt, deze worden na de bezorging weer meegenomen. Voor de verpakkingsmaterialen wordt geen statiegeld gerekend. Meer informatie: www.hoogvliet.com/hoogvliet-aan-huis.

Plattegrond Den Haag 1