dinsdag 23 oktober 2018

E Events

Een nieuw seizoen een nieuwe start bij Creativiteitscentrum Boerderij Oud Woelwijck

Wassenaar - Vernieuwing atelier in de tuin. De nalatenschap van Mw. Louise de Lang - van Schaik (1900-1993) wordt beheerd door de stichting onder gelijke naam en is eigenaar van de monumentale boerderij Oud Woelwijck. De stichting Oud Woelwijck exploiteert de boerderij door het aanbieden en het beschikbaar stellen van cursussen en lokalen voor creatieve doeleinden.

De stichting Louise de Lang – van Schaik heeft onlangs opdracht gegeven voor de bouw van een nieuw Atelier in de tuin van Oud- Woelwijck De voorbereidingen van de bouw bevinden zich in een vergevorderd stadium. Verwacht wordt, dat het atelier nog dit najaar in gebruik kan worden genomen als een nieuw onderkomen voor de vele activiteiten, die door Oud- Woelwijck worden georganiseerd.

Op 10 september a.s. is het Weekend van Voorschoten en tevens Open Monumentendag.

Het creativiteitscentrum Oud Woelwijck combineert deze dag met de eigen jaarlijkse Open Dag. Alle Voorschotenaren en mensen van de omliggende gemeenten kunnen dan kennis nemen van de activiteiten en cursussen die in het nieuwe seizoen hier worden gegeven.

Boerderij Oud Woelwijck, dat maar even buiten het centrum ligt, opent om 11:00 uur tot ± 16:00 uur haar deuren en misschien wel veel meer!! U bent welkom voor een bezoek aan de boerderij, of om alvast een inschrijving voor een cursus of workshop te doen. De docenten hebben werk van cursisten tentoon gesteld er is live muziek en nog veel meer.

Ook de volgende dag 11 september op de kunstmarkt is Oud Woelwijck vertegenwoordigd. We hebben een kraam vlak bij de Hema, u kunt ons dus niet missen. Kom langs en haal de nieuwe cursus brochure op onder het genot van een kopje koffie of thee of kijk op WWW.OUDWOELWIJCK.NL Parkeren auto Cor van Osnabruggelaan voorbij huisnummer 68 op ons eigen parkeerterrein.