dinsdag 23 januari 2018

A Algemeen

VRIJWILLIGER van het jaar: LEO GLADPOOTJES!

Wassenaar - Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet in de Wassenaarse samenleving, was er ook dit jaar weer het vrijwilligersfeest en de bekendmaking en de prijsuitreiking van de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen. De winnaar is dit jaar de heer Leo Gladpootjes, sinds 23 jaar de drijvende kracht achter de bewonersvereniging Sociëteit Plataan. In de enthousiaste voordracht wordt Leo Gladpootjes beschreven als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zorgzaam en servicegericht. Iemand met een tomeloze energie en daadkracht. “Al dertig jaar een vrijwilliger met passie”.

Nummer twee is de heer Rashwan Khorany, die zich al jaren inzet voor vluchtelingen in Wassenaar. De derde prijs ging naar mevrouw Gre Brouwer-Bunnik, voor haar werk bij de voedselbank. Een eervollevermelding voor de jonge vrijwilliger (hij is pas 11 jaar!) is voor Merlijn Poels, vrijwilliger bij het brandweermuseum.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Mon Jan 22 13:57:31 +0000 2018

@uttie_charlotte Nog steeds niet? Probeer deze anders even :) https://t.co/DKa6bWHK3t
Mon Jan 22 12:55:01 +0000 2018

RT @PolWassenaar: Van meerdere auto’s zijn in nacht van zaterdag op zondag de buitenspiegels vernield in de omgeving Havenstr/Haven. Hiervo…