maandag 22 januari 2018

S Sport

Een beter Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

Wassenaar - Het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging speelde afgelopen vrijdag tegen Leython DC 2 in Leiderdorp. WVV begon voortvarend met Holly op de plek (buiten) van Erna ( die afwezig was). Het was een gelijkopgaande strijd waarbij er heel gedegen werd gespeeld. Aan het eind van de set wist WVV net te overtuigen in de laatste paar punten en won nipt met 25-23.

De tweede set verliep net zo. Alleen speelde Kate op de plaats van Holly. Het was zeer spannend voor beide nieuwe dames. Het was namelijk hun eerste wedstrijd voor WVV. Ook deze set werd in de laatste fase nipt gewonnen. Mooi 2-0 voor.
Set drie met Holly op de plaats van onze spelverdeler Ruud verliep matig. De passes kwamen niet meer aan en de aanval stokte. Ook de wissel met Ruud voor Holly weer op zijn eigen plek kon niet veel meer goedmaken. De set werd verloren.
Dan maar de laatste set starten met de vaste bezetting en Holly op buiten. De tegenstander echter kwam steeds beter in het spel en rook bloed. WVV liet het er eigenlijk een beetje bij zitten. De spirit was er niet meer en de aanval stokte door te veel fouten op allerlei fronten. De kaars ging heel zachtjes uit. Jammer deze eindstand van 2-2. Er had wel meer ingezeten. Aan de nieuwe speelsters heeft het niet gelegen die hebben prima hun werk gedaan.

Programma: 7 november Volcano 2-WVV Heren, 11 november VCO 2-WVV Mix 1, en Aspasia 1-WVV Mix 2.

Kom ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging, een sportieve en sociale vereniging. De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Kom eens kijken en neem je sportspullen mee zodat je meteen mee kan doen. Volleybal een heerlijke sport.
Nadere info bij secretaris Ruud Meershoek te. 071-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens!

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Mon Jan 22 13:57:31 +0000 2018

@uttie_charlotte Nog steeds niet? Probeer deze anders even :) https://t.co/DKa6bWHK3t
Mon Jan 22 12:55:01 +0000 2018

RT @PolWassenaar: Van meerdere auto’s zijn in nacht van zaterdag op zondag de buitenspiegels vernield in de omgeving Havenstr/Haven. Hiervo…