woensdag 18 oktober 2017

S Sport

Valse start van Rickies Feest/Glazenwassersbedrijf De Prins formatie

Wassenaar - Na een wisselvallige seizoenstart in de zaalvoetbalcompetitie, heeft de Rickies Feest/Glazenwassersbedrijf De Prins formatie, de aansluiting met de top 3 weer gevonden. Nu ook de 5e winst op rij een feit is, kan de ploeg weer mee gaan strijden om het kampioenschap.

Met de komst van Wesley Luschen en een vast groepje invallers: Albert Jan v/d Woude, Sander van Kuyen en Emaule Rodriques, zit het team wat ruimer in z’n spelers dan vorig seizoen. De formatie bestaat verder uit: Guido en Lennart Hoogenboom, Michel Remmerswaal, Raymond Brouwer, Richard Bignell, Frank v. Steen en Remco v/d Kooij. Na vorige week een gezellig bezoekje(zie foto) te hebben afgelegd bij één van onze sponsoren is het team vol goede moed over het verloop van de rest van het seizoen. Rest mij nog om onze sponsoren Dennis Prins en Rick Remmerswaal te bedanken dat zij ook dit seizoen weer bereid zijn om het team te sponseren.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Oct 17 17:05:45 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 17-10-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/8CW4VMKNGm
Tue Oct 17 14:03:24 +0000 2017

Spetterend PJPJ jazzconcert in vol Cultureel Centrum op 14 oktober #Wassenaar #Voorschoten #PJPJ https://t.co/nWOJ8w1Vdj