maandag 15 oktober 2018

P Politiek

Wassenaar heeft u nodig

Wassenaar - Op 21 maart 2018 kunnen alle Wassenaarders van 18 jaar en ouder weer de nieuwe gemeenteraad kiezen. U kunt dan weer kiezen wie er namens u in de gemeenteraad uw belangen gaat vertegenwoordigen.

Hebt u er misschien wel eens aan gedacht zelf raadslid te worden? Bent u een betrokken Wassenaarder? Indien u zich betrokken voelt bij uw wijk of straat en u ziet dingen die anders en/of beter zouden kunnen, is de gemeenteraad misschien wel iets om u voor in te zetten.

Als raadslid kunt u zich bijvoorbeeld inzetten voor de zelfstandigheid van Wassenaar, voor de Wassenaarse vrijwilligers en mantelzorgers of de ondertunneling van de N44. Dit zijn enkele belangrijke onderwerpen welke aan de orde komen in de gemeenteraad.

Wat doet een raadslid?
In de gemeenteraad beslist u mee over de toekomst van Wassenaar. Als raadslid heeft u natuurlijk contact met inwoners, het maatschappelijk middenveld en ondernemers om te weten wat er leeft in onze gemeente. Die contacten heeft u nodig om wel overwogen besluiten te nemen. In de raad heeft u te maken met raadsleden met verschillende overtuigingen en achtergronden. U debatteert op overtuigende wijze om uw mening naar voren te brengen. Om de gewenste resultaten te bereiken is het nodig dat u goed kunt samenwerken, resultaatgericht bent en over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Is uw belangstelling gewekt?
Overweegt u om raadslid te worden? Meld u dan aan bij het CDA. Wij kunnen u nader informeren en een cursus aanbieden om inzicht te krijgen in de gemeentelijke politiek.
De raadsleden en bestuursleden van het CDA leggen u graag uit hoe het is om actief te zijn in de Wassenaarse politiek en daarmee bij te dragen aan de toekomst van Wassenaar.

Schuilt er een raadslid in u?
www.schuiltereenraadslidinmij.nl

Ja, ik wil meer informatie
Voor meer informatie zie de facebooksite van het CDA Wassenaar. U kunt u uw naam, adres en telefoonnummer ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen graag contact met u op.

Een kwalitatief goede gemeenteraad is in ons aller belang. Ook als u andere partijen benadert, zullen zij u ook van informatie kunnen voorzien. Zie voor mailadressen van de diverse raadsfracties de website www.wassenaar.nl

Rob Gussekloo
cdawassenaar.nl