Skip to content

Mixers team 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging optimistisch

27 januari 20172 minute read

Wassenaar – Het Eerste Mixteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging speelde op 18 januari jl. in een tochtige sporthal De Schulpwei een competitiewedstrijd tegen Utopia Z 1 uit Zoeterwoude. Uitslag 1-3.

De wedstrijd
Het Mix 1 team van WVV begon zoals altijd optimistisch aan deze wedstrijd. Alleen dat optimisme moet wel in punten worden omgezet. In set 1 en 2 liep het af en toe, zoals het moet gaan, met redelijk volleybal. Dat leverde tweemaal 17 punten op. Derhalve niet genoeg voor de setwinst.
Dat moet anders dachten de WVV ers. En met die gedachte en het optimisme liep het nu wel. Hoewel koploper in de poule kwam Utopia Z er niet aan te pas. Met 18-25 was de setwinst voor WVV. Zie de vreugde daarover op bijgaande foto.
Er was dus nog een gelijkspel mogelijk. Die gedachte drukte kennelijk erg zwaar bij de WVV ers want ze kwamen er niet meer aan te pas. Utopia haalde uit en won met een setwinst van 7-25 deze set en de wedstrijd met 1-3.

WVV Mix 1 staat met 6 schamele wedstrijdpunten onderaan in de poule, maar zou met de behaalde 679 setpunten op de vierde plaats staan. Er is dus voor Mix 1 van WVV nog van alles mogelijk!

Programma: vrijdag 27 januari in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur:
WVV Heren tegen Volcano 2 en WVV Mix 1 tegen VCO 2.

Kom dus lekker genieten van volleybal op niveau. En grijp ook de gelegenheid aan om je aan te melden bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Een sociale en sportieve vereniging waar je nooit meer weggaat. Zo werd onlangs Jeroen van Kesteren gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap bij WVV. Proficiat Jeroen.
Nadere info over WVV kunt u verkrijgen bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070 – 5119196 en via www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top