Skip to content

Heren 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging weer lijstaanvoerder na winst op concurrent Volcano

6 februari 20172 minute read

Wassenaar – Het WVV heren 1 team liet er, in de thuiswedstrijd tegen Volcano H 2 uit Delft geen gras over groeien en lieten slechts één puntje liggen. De overige 3 belangrijke punten werden een buit voor de WVV-ers waardoor er tussen WVV als lijstaanvoerder een licht verschil ontstaan is met concurrent Volcano.

In de eerste set namen de WVV heren direct een 10-3 voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. Verdedigend en aanvallend hadden de Wassenaarders de zaken goed voor elkaar In de 2e set werd de servicedruk van WVV wat minder. Ook aanvallend was WVV in deze fase van de wedstrijd wat minder en Volcano profiteerde hiervan; 18-18 en 24-24. WVV kreeg bij 25-24 nog een setpunt maar wisten die niet te verzilveren. Volcano uiteindelijk wel, 26-28. Echter toen was het op bij de bezoekende ploeg. Chaotische toestanden volgende elkaar op. WVV daar en tegen kreeg de aanval weer onder controle waardoor WVV de 3e set eenvoudig naar zich toetrok, 25-14. In de begin fase van set 4 leek het nog alle kanten op te kunnen maar plots stond 19-13 op het scorebord en was het gedaan met de weerstand van Volcano. Ook toen scoorde WVV gemakkelijk en met de betere routine werd het 25-18. Een 3-1 winst voor de WVV mannen.

De Mix 1van WVV had het zwaar in de thuiswedstrijd tegen VCO mix 2. In de eerste set was er één en al spanning. Geen van beide teams wist tot dan toe het verschil te maken. 13-13 en 17-17. Tot het moment dat WVV 6 punten oprij wist te scoren, 23-17. Er was voor WVV geen vuiltje meer aan de lucht en ze pakten de setwinst met 25-20. Plots bleef een dame van VCO wegens een blessure op de bank achter. VCO moest met 5 personen verder maar dat gaf ze eerder vleugels dan dat zij last hadden van die lege plek in het veld. WVV hielp daar ook wel bij, want ondanks mooie lange ralley’s met wisselend succes maakten de WVV-ers in de daaropvolgende sets steeds meer eigen fouten. Met als resultaat 17-25, 16-25 en 11-25. Dus een 1-3 verlies.

Ook volleyballen? Kom kijken op de training in sporthal De Schulpwei. Je kunt ook direct meedoen met die training op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Je mag vier keer geheel vrijblijvend meetrainen. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top