Skip to content

WZK Miniwaterpolo in actie

13 februari 20172 minute read

Wassenaar – Afgelopen zondag kwamen de allerjongste WZK waterpolospelers in actie. Een groep van 11 jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 10 jaar speelden een toernooi in Waddinxveen.

Om 16 uur verzamelden zich in totaal ongeveer 100 jonge waterpolospelers uit de hele regio voor een toernooi, waaronder dus die van WZK. Het is waterpolo in een simpele vorm. Vier tegen vier op een veld in de breedte van het zwembad. Korte partijtjes met als doel spelplezier! Geen scheidsrechters maar spelbegeleiders. En heel veel toeschouwers. Het was dus lekker gezellig en warm in het zwembad. WZK had twee teams igeschreven. Die speelden beide 4 wedstrijdjes. De stand werd niet bij gehouden. Het gaat immers niet om het resultaat maar om lekker spelen. En op een leuke manier leren waterpoloen. Er was de afgelopen tijd ook goed en hard getraind. En de vooruitgang ten opzichte van het vorige toernooi was zichtbaar. Er werd beter samen gespeeld. Er werd gescoord. Er werd gewonnen en verloren. Maar alle kinderen hadden het naar hun zin. Tussendoor was er limonade en een snoepje van de organisatie. En trainer Johan had ook nog chips meegenomen. Ofwel een geslaagde middag met een mooi vaantje als beloning!

Wil je ook eens komen kijken bij WZK? Dat mag altijd! Je mag altijd een paar keer komen proef trainen. Op vrijdag van 18.45 uur tot 19.45 uur wordt er bijvoorbeeld getraind. Tot dan!

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top