woensdag 23 augustus 2017

S Sport

Goed spel competitieteam tafeltennis!

Wassenaar - Het competitieteam van Snel en Lenig (SEL) heeft vorige week in de UBT tafeltenniscompetitie weer een prima resultaat behaald. Zij versloegen op overtuigende wijze hun tegenstander, een team uit Rijswijk. Zij wisten zes van de tien wedstrijden op hun naam te schrijven. Maar ook bij de verloren wedstrijden gaven zij zich niet zonder slag of stoot gewonnen. In drie gevallen waren drie sets nodig voor de beslissing. Na afloop van de wedstrijd werd, onder het genot van een hapje en drankje, met de tegenstander nog even teruggeblikt op de wedstrijd.

Naast competitie spelen, biedt SEL ook de mogelijkheid om recreatief te spelen. Iedere woensdagavond wordt gespeeld in Sporthal de Schulpwei aan de Dr. Mansveldkade 1 in Wassenaar. Jong en oud(er), beginnend of gevorderd, iedereen is welkom! Jongeren onder de 16 jaar spelen van 19.00 tot 20.30 uur en 16+-ers van 20.30 tot 22.30 uur. Een ervaren trainer is aanwezig om je de eerste beginselen van het tafeltennis te leren of je spel te verbeteren. Je kunt gratis twee keer meespelen om te kijken of het iets voor je is. De contributie per half jaar bedraagt € 47,50 voor de jongeren en € 57,50 voor de ouderen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je een e-mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Aug 23 14:04:37 +0000 2017

Voor het 1e van Wassenaar is het een goed honkbalweekeind geworden #Wassenaar #Honkbal #SVWassenaar https://t.co/1BfEyUf4jV
Wed Aug 23 12:43:16 +0000 2017

Landscouts en explorers op zomerkamp in België #Wassenaar #Scouting #vWvO https://t.co/KkYwiJ2cCu