dinsdag 23 mei 2017

P Politiek

Gemeente sluit gymzaal Burmanlaan

Wassenaar - Afgelopen week heeft de gemeente Wassenaar een onderzoek laten uitvoeren naar de kwaliteit van de gymzaal aan de Burmanlaan. Tijdens deze inspectie bleek de vloer van de gymzaal in slechte staat. De wapening in de betonvloer is op meerdere plekken verroest. Ook blijkt het beton om sommige plekken af te brokkelen. Omdat de gemeente de veiligheid van het gebruik van de gymzaal niet langer kan garanderen, is besloten de gymzaal te sluiten.

‘We begrijpen dat met het sluiten van de gymzaal een bijzonder vervelende situatie is ontstaan voor de Nutsschool, de Jozefschool en enkele verenigingen. Zij maken wekelijks gebruik van de gymzaal. We vinden dit bijzonder vervelend, maar de veiligheid van de gebruikers staat voor ons voorop. In nauw overleg met betrokken partijen, zoeken we op korte termijn naar een goede tijdelijke oplossing, zodat de gymlessen en andere activiteiten snel weer door kunnen gaan’, aldus wethouder Blommers.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue May 23 07:55:29 +0000 2017

Wassenaar wordt door D66 & CDA met de Park Bike oplossing opgezadeld met een Haagse leefbaarheidsprobleem... https://t.co/pZFGGKur4D
Mon May 22 18:45:57 +0000 2017

Kluswijs schenkt €1.000 aan het WZK Tri-Team #Wassenaar #TriTeam #Kluswijs https://t.co/hM2MalXA9t