Handbaldames Olympia’72 kampioen!

21 maart 201751 second read

Wassenaar – Op zondag 19 maart trad dames 1 van handbalvereniging Olympia’72 aan voor de kampioenswedstrijd tegen Warmunda/MSV DS1 uit Noordwijk. De winnaar van deze pot zou kampioen worden en promoveren naar de eerste poule van de tweede klasse. De meiden van Olympia voelden gezonde spanning en begonnen vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Scheidsrechter Nol van Dijk had er ook zin in.

Het eerste kwartier van de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Het publiek begon steeds meer achter het team te staan, wat zorgde voor een ruststand van 11-7 in het voordeel van Olympia. Na een peptalk van Kees Disseldorp in de rust begon Olympia de tweede helft met nog meer goede moed. Mooie combinaties in de aanval en een sterke verdediging leidde uiteindelijk tot een eindstand van 17-12 voor de dames van Olympia.

Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap meiden, en heel veel succes het volgende seizoen!

Lijkt het jou leuk om handbal te beoefenen? Kom een keer op een dinsdagavond langs bij het complex van Olympia’72 op Deijlerweg 157.