maandag 25 juni 2018

E Events

Team 173/éénxfflopen Roparun en de White Party

Wassenaar - Zoals in februari j.l. al werd aangekondigd houdt het team 173/éénxfflopen op 22 april a.s. in sporthal De Schulpwei een White Party. Het team 173/éénxfflopen neemt ook dit jaar deel aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van Parijs/Hamburg naar Rotterdam. Team 173/éénxfflopen loopt het traject van Parijs naar Rotterdam, dat 522 km lang is en nonstop wordt afgelegd. De start is op 3 juni 2017 in Parijs en de finish op de Coolsingel in Rotterdam op pinkstermaandag 5 juni 2017.

Het doel van dit evenement is om naast de sportieve prestatie zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Het gaat hier om mensen met kanker die paliatieve zorg verdienen. Dat wil zeggen zorg voor mensen die wellicht niet meer beter worden, maar voor wie de kwaliteit van hun leven wordt verbeterd door de acties van de Stichting Roparun, die o.a. aan talloze ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en hospices gelden schenkt. Zo heeft het hospice in Wassenaar een schenking van € 36.000 gekregen voor de inrichting van een huiskamer.

Eén van de acties om geld in te zamelen is het organiseren van de White Party.
De White Party is een dansfestijn in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Zie de bijgevoegde affiche.
Dit festijn wordt gehouden op zaterdag 22 april 2017 van 21.00 tot 01.30 uur.
De entree bedraagt € 10 in de voorverkoop, te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de zaal à € 12,50. De dresscode is White.

Er zijn reeds vele kaarten verkocht. Maar is nog genoeg plaats. Het belooft een geweldig dansfestijn te worden met de band Midnight Rambler en dj Vince.
Kom daarom in grote getale naar sporthal De Schulpwei en steun uw medeburgers, die dit o zo nodig hebben.

Wilt u de Roparun op andere wijze steunen dan kan dat door een donatie op bankrekening NL90INGB0006662494 t.n.v. éénxfflopen te Hazerswoude.
Heel hartelijk dank daarvoor.

Wilt u meer lezen over team 173/éénxfflopen kijk dan op www.eenxfflopen.nl.