maandag 25 juni 2018

E Events

Uw kind op kamp deze zomer?

Wassenaar - Het jaar 2017 is pas enkele maanden oud, maar de voorbereidingen voor het komende kamp van het WVK (Wassenaarse Vakantiekampen) zijn alweer volop aan de gang. Ook dit jaar bereiden wij een avontuurlijk kamp voor. U kunt uw kind weer opgeven voor een weekje kamp. Het kamp vindt plaats in de zomervakantie van zaterdag 5 augustus tot en met zaterdag 12 augustus 2017. Het thema is natuurlijk nog een geheim, maar de vrijwilligers van het WVK weten zeker dat het weer een spannend avontuur gaat worden.

Het kamp
Het WVK is bedoeld voor kinderen vanaf eind groep 3 tot en met groep 8. Ondanks dat er in de naamgeving gerefereerd wordt aan Wassenaar, bereikt het WVK kinderen van ver buiten de Wassenaarse grenzen. Kortom, neven, nichten, vriendjes en vriendinnen, iedereen kan mee, aldus deze organisatie. Ieder jaar blijkt na het kamp dat het avontuur dat de kinderen hebben beleefd, ook in boekvorm bestond. Vele boeken zijn de afgelopen jaren aan bod geweest (De Zevensprong, Koning van Katoren, Brief voor de koning en ga zo maar door). Het kamp start met de onvermijdelijke busreis in een luxe touringcar. Het kamphuis is altijd gelegen in een bosrijke omgeving, wat natuurlijk één van de belangrijke ingrediënten is van een onvergetelijke week.

Wie organiseren het kamp?
Al jaren wordt dit kamp begeleid door een ervaren team dat weet hoe je een gezellige sfeer en spannend avontuur kunt maken. De WVK hecht grote waarde aan de inzet en betrouwbaarheid van de leiding. Om deze betrouwbaarheid te waarborgen, wordt bij aanstelling van iedere leiding aan het begin een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd bij de gemeente. Zo zorgt het team er voor dat zo alleen de juiste enthousiaste mensen tot het team behoren. U als thuisblijver kunt het avontuur dat de kinderen beleven volgen via een weblog en Facebook waarop elke dag nieuwe foto’s en verhaaltjes worden geplaatst. Op deze manier beleeft u het avontuur thuis mee en ziet u wat de kinderen meemaken. Uiteraard zijn de verhalen die ze na een week aan u vertellen nog mooier! Deelname aan het zomerkamp kost slechts 114,- euro (all in) per opgegeven deelnemer en er kunnen 30 deelnemers mee. Wacht dus niet langer en geef u nu al op voor het avontuur van 2017. Aanmelden kan door middel van een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met: 06-14465644 (Michelle Pronk). U dient binnen twee weken na de bevestiging, welke u van ons ontvangt, het bedrag over te maken. Betaling in termijnen is op aanvraag ook mogelijk. U dient dit even aan te geven door het WVK te bellen. U kunt hier ook terecht voor specifieke vragen en informatie of bezoek de site: www.vakantiekampen.tk