dinsdag 12 december 2017

S Sport

2e Roba Kozijn Compleet Veteranen Toernooi S.V.Wassenaar zeer geslaagd!

Wassenaar - De organisatie had er weer alles aan gedaan om deze dag weer een sportief en gezellige dag van te maken, als dan ook nog het weer meezit is dat alleen maar geweldig ! De 2e editie alweer ....het grootste gedeelte van de deelnemers van vorig jaar die waren er ook weer bij met nog 4 nieuwe teams, die allemaal alweer toegezegd hebben voor eventueel een 3e editie.

De winnaar van de 2e editie was Football Factory die in de finale Sizo Veterans uit Hillegom wisten te verslaan. ABF onze Wassenaarse buren wisten beslag te leggen op de 3e plaats. De 3e helft was eigenlijk ieder team winnaar zeker als het om veteranen gaat, onder het genot van een heerlijke BBQ en zanger Danny Prijs werd de gezellige en vooral sportieve dag afgesloten, zo een dag wat eigenlijk niet mogelijk gemaakt kan worden zonder de hulp van sponsoren en de vrijwilligers die we ook via deze weg nogmaals willen bedanken !!
De Organisatie.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Dec 12 17:06:38 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 12-12-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/XZ3GZufcVO
Tue Dec 12 16:15:17 +0000 2017

Roxanne van Hemert goed op dreef tijdens 2 schaatsklassiekers #Wassenaar #Schaatsen #RoxannevanHemert https://t.co/xy8PamJLZX