Skip to content

Winst en verlies voor honkballers SVW

23 mei 20172 minute read

Wassenaar – De honkballers van SVW hebben voor het 4de weekend op rij de punten gedeeld. Dit keer werd er op zaterdag verloren en op zondag gewonnen van Sparks uit Haarlem

Zaterdag
SVW kwam op het werpen van Faisel Odulia in de eerste innings direct onder zware druk te staan, wat er voor zorgde dat de mannen van coach Eugene Henson slordig in het veld werden en een zware middag leek zich aan te dienen. Maar nadat Olivier Oele Odulia was komen vervangen kreeg SVW verdedigend de boel beter onder controle. Aanvallend lieten de groenen veel mensen op de honken achter , twee maal liepen de honken vol maar kwam er maar 1 punt binnen. Na Oele nam good old Erik Remmerswaal het werpen over bij een 10-5 stand in het voordeel van Sparks. In de 9de inning was SVW terug gekomen tot 10-8 en met een man op het eerste honk was het Dave Steward aan slag, Steward beschikt over een hoop kracht en sloeg op een haar na de bal uit het veld waardoor het 10-9 werd en niet 10-10. Helaas kon SVW het gelijkmakende punt niet binnen krijgen en ging de zege naar de thuisploeg.

Zondag
Vincent van Veen starte op zondag voor SVW en deed dit uitstekend in 4 1/3 inning kreeg hij geen enkel punt tegen. Waar op zaterdag SVW 2 keer de honken vol kreeg zonder te scoren kreeg het zondag in de eerste 4 innings de honken vol zonder te scoren. In de 6 de inning kwam Sparks als eerste op het bord , maar Rodys Martinus scorende in de gelijkmakende inning de 1-1 op een doorgeschoten bal. In de 9de inning trok SVW de zege naar zich toe , Jason Jakobus sloeg een honkslag en kwam door een honkslag van Kelvi Martinez op 3 waarna Sigmar Eustacia de 2-1 binnensloeg , Eustacia scoorde door een veldfout van de bezoekers ook nog de 3-1. Jiorgeny Casimiri gooide de wedstrijd uit waardoor de zege binnen was.

Volgende week wacht SVW de derby tegen koploper Storks
Zaterdag 14:00 op sportpark Kerkehout
Zondag 14:30 in Kijkduin

Tags

HonkbalS.V. WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top