dinsdag 12 december 2017

PvdA loopt zich warm voor verkiezingen

Wassenaar - Voor de meeste mensen is 21 maart 2018 nog ver weg, maar niet voor de Wassenaarders die actief zijn in de plaatselijke politiek. De verkiezingen voor de gemeenteraad vergen de nodige voorbereidingen en daar is de PvdA volop mee begonnen.

Zo is er een enquêteformulier gemaakt, waarop inwoners kunnen aangeven wat er verbeterd kan worden in hun omgeving of in de hele gemeente. Er is een commissie benoemd die het programma gaat opstellen. En inmiddels is ook de kandidatencommissie (foto) aan het werk.

Deze commissie inventariseert welke leden op de kandidatenlijst willen komen, al of niet op een verkiesbare plek, en stelt de volgorde vast. Iedereen die lid is of wordt van de PvdA kan zich kandidaat stellen.

De commissie bestaat uit Anka van Schie, Henk Goulooze en Jenneke Boerman en later wordt Herman de Bruijn eraan toegevoegd. Deze commissie stelt een lijst op, maar het laatste woord is aan de leden. Een partijvergadering beslist over de voorgestelde kandidatenlijst.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Dec 12 17:06:38 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 12-12-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/XZ3GZufcVO
Tue Dec 12 16:15:17 +0000 2017

Roxanne van Hemert goed op dreef tijdens 2 schaatsklassiekers #Wassenaar #Schaatsen #RoxannevanHemert https://t.co/xy8PamJLZX