vrijdag 22 september 2017

E Events

Koopzondag 2 juli a.s.: kom, kijk, shop en doe mee!

Wassenaar - Op zondag 2 juli a.s. is het Koopzondag en organiseert Stichting Centrum Management Wassenaar tussen 12.00 en 17.00 uur aanvullend op de koopzondag een verenigingen dag in het winkelgebied. Veel winkeliers zijn geopend en alle verenigingen uit Wassenaar en omstreken zijn deze dag van harte welkom zich te komen presenteren!

Er worden diverse demonstraties gegeven, spellen gespeeld, voordrachten gehouden etc. Dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om alvast een nieuwe hobby en/of sport keuze te maken voor het komend seizoen na de zomervakantie. De deelnemende verenigingen richten allen een kraampje in waar u terecht kunt voor meer informatie. Ook zijn er diverse demonstraties waar u naar kunt kijken of actief aan kunt meedoen zoals, bridge, hockey, golf, hardlopen, tennis, budo dans en nog veel meer. De volgende verenigingen zorgen op zondag 2 juli voor een boeiende, interessante, muzikale en sportieve dag. U komt toch ook?

Alle horeca en meer dan 75% van de winkels in de Langstraat en van Hogendorpstraat is open! Winkels op de Luifelbaan zijn gesloten, de Jumbo is wel open.

Amnesty International, WZK hardloopvereniging Tri-team, Budovereniging Junansei, FanWork Musicals, Academy of Vocal Arts, EHBO vereniging Wassenaar, Modelbouwvereniging Wassenaar, Buurvereniging Oostdorp en omgeving, Sportvereniging De Kieviten met golf, tennis en hockey, Wijkgemeenschap Groot Deijleroord met afdeling bridge.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Sep 22 12:09:27 +0000 2017

Kamermuziek concerten in Kasteel Oud Wassenaar #Wassenaar #Concert #KasteelOudWassenaar https://t.co/7NkrLNa5eR
Fri Sep 22 11:02:16 +0000 2017

Fietser te water op Katwijkseweg #Wassenaar #Fietser #TeWater https://t.co/G8Bk0daabA