Skip to content

Zondag 9 juli 2017 Gouden Zweep / Shadwell races

6 juli 20172 minute read

Wassenaar – Wij danken alle eigenaren, trainers en rijders al bij voorbaat voor hun inzet komende zondag. Onverwacht kunnen wij een prachtig programma aanbieden. In totaal 13 koersen, 4 Arabische volbloed rennen met sponsorgeld van de Shadwell Estate Company Ltd. Één Engelse volbloed ren en 8 draverijen. Daarnaast nog een kwalificatie voor de dravers, 2 ponyrennen en 2 mini draverijen, die beid een grote populariteit keuren.

Natuurlijk springt de klassieke Gouden Zweep in het oog. Deze 63ste editie kent een veld van 14 deelnemers. De draverij over 2600 meter, die bolstaat van traditie en veelal een verrassende winnaar opleverde. Maar wij hebben veel vertrouwen in Caen Oldeson, die 14 dagen geleden aantoonde, klaar te zijn voor deze strijd.
In de grasbaan koers gaan 14 paarden op pad verdeeld over 2 banen. Ook het Sprintkampioenschap de 4 jarigen beloofd veel met o.a. Goofy Greenwood en Grift Jr.

Nu al kunnen wij nog veelmeer ins en outs geven, maar dat laten wij over aan Sandra Vetter en Fred Lukje die u voorzien van de beste informatie om een leuke weddenschap te plaatsen. Voor de 4 Arabieren rennenkomt kenner Brett Williams erbij om top info te kunnen geven.

Rond half 1 start de rondleiding vanuit het museum en ondanks de klassieker Gouden Zweep hebben wij de toegangsprijs niet verhoogt. Zie voor de tarieven op de site van Renbaan Duindigt BV. Gelieve met een begeleiding voor minderjarigen. Honden toegestaan mits aangelijnd.

Tags

DuindigtGouden ZweepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top