donderdag 19 oktober 2017

P Politiek

GroenLinks ruimt zwerfvuil op in Kerkehout

Wassenaar - Een groep leden en sympathisanten van GroenLinks heeft zaterdag 16 september zwerfvuil opgeruimd in de wijk Kerkehout. Ondanks de regen werd met veel enthousiame papier, plastic, blikjes en ander rommel van straat en uit de plantsoenen geraapt.

De wijk Kerkehout is een tamelijk schone wijk. Toch was ook hier genoeg te rapen, vooral bij de sportvelden en bij de voetgangerstunnel onder de Rijksstraatweg.

Zwerfvuil geeft niet alleen een rommelige aanblik op straat, maar is ook slecht voor dier en milieu. Veel plastic komt via de sloten uiteindelijk in zee terecht en dat bedreigt het dierlijk leven in de oceanen. Het zwerfvuil geeft ook aan, dat veel mensen zich niet bewust zijn, dat grondstoffen schaars zijn en steeds schaarser worden.

GroenLinks wilde met de actie de aandacht vestigen op het probleem van het rondslingerend afval en tegelijk de buurt bevrijden van de rommel. De partij is van plan regelmatig dit soort acties te houden. Graag met medewerking van de buurtbewoners.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Oct 17 17:05:45 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 17-10-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/8CW4VMKNGm
Tue Oct 17 14:03:24 +0000 2017

Spetterend PJPJ jazzconcert in vol Cultureel Centrum op 14 oktober #Wassenaar #Voorschoten #PJPJ https://t.co/nWOJ8w1Vdj