S.V. Wassenaar nam het op tegen de buren van Haagse Hout

10 oktober 20172 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag speelde de LJ Sport / Groenewegen formatie de Derby bij onze buren Haagse Hout. Waarin het verleden een keer de 2 clubs het niet zo goed konden vinden is de sfeer tussen beide clubs nu zeker weer goed te noemen. Trainer Herman Kooijenga moest weer inproviseren met de smalle selectie die SVW op dit moment heeft.

In echt herfstweer begonnen de 2 teams aan de wedstrijd en binnen een minuut had het 1-0 kunnen staan na een onterechte penalty gegeven door de scheidsrechter, maar die gekeerd werd door de uitstekende keeper Sous.

Na nog een aantal kansen van Haagse hout werd het uiteindelijk 1-0 voor Haagse Hout vlak voor de rust, SVW kon daar wat doelpogingen van het spitsenkoppel Brian Verbeek en Glenn Verburg tegenoverzetten.

De 2e helft kwam SVW wat beter voor de dag, toch was het Haagse hout dat de 2-0 maakte, maar niet lang daarna was het Brian Verbeek die de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam.

de LJ Sport / Groenewegen formatie ging risico nemen om een punt mee te gaan nemen naa de ander kant van de N14, maar het was Haagse Hout die nog 2 keer scoorde, en verdiende maar geflatteerde overwinning van Haagse Hout.

Trainer Herman Kooijenga moet met zijn staf begeleiding en spelers blijven vechten dan komen de punten er op zeker, ondanks het verlies een compliment naar de spelers die met de instelling van de 2e helft die dit dan voor elkaar kunnen krijgen.

A.s. zaterdag speelt S.V. Wassenaar thuis om 14:30 op sportpark Kerkehout tegen Alphia