donderdag 17 januari 2019

E Events

Het volgende Repair Café Wassenaar is op 11 oktober

Wassenaar - Heeft u kapotte spullen te repareren? Kom langs! Haven 69 (bij Middin), tussen 14.00 en 16.00 uur. Repair Café’s bestaan inmiddels 8 jaar, en zijn bedacht door de Amsterdamse Martine Postma. Haar idee is aangeslagen, wereldwijd zijn er nu 1359 café ‘s! Van 14 tot 21 oktober is er zelfs een internationale Repair Week. Maar ons Café stond al gepland voor 11 oktober.

CD spelers, waterkokers, lampen, broodroosters, stofzuigers, kleding, textiel, speelgoed...kapot? Ons team deskundige vrijwilligers staat voor u klaar! Thee of koffie is verkrijgbaar. Voor de gegeven hulp vragen we een vrijwillige bijdrage.

De locatie Haven 69 bereikt u via de Havenstraat (zijstraat van de van Zuylen van Nijeveltstraat) of via de Oostdorperweg en Dr Leydsstraat. De ingang is aan de rechterkant van het Middin gebouw, bij de Repair Café posters.

Het Repair Café is er elke 2e woensdag van de maand, volgende keer 8 november. U kunt ons bereiken via Mechteld Nije, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..