woensdag 17 oktober 2018

K Kunst & cultuur

Vrijdag en Sandifort in Warenar

Wassenaar - Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen hun succesvolle voorstelling op donderdag 26 oktober in Theater Warenar te Wassenaar. Ze brengen een wervelend programma vol krankzinnige scènes. Meer informatie en het hele verdere theaterprogramma vindt u op de vernieuwde website van Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Hun typeringen zijn zo mogelijk nog beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo’n genadeloos transformatietalent beschikt. Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute van Alex Klaasen? Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig.

De voorstelling is genomineerd voor de Poelifinario 2017:
‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort. In hun derde samenwerking brengen zij een strakke reeks scènes en liedjes die zeer komisch zijn maar ook sterk schrijnen. Het levert een sketchvoorstelling met een prettige rafelrand op, die uitmondt in een persoonlijke finale waarin het letterlijk Vrijdag versus Sandifort wordt.’

‘Verrukkelijke voorstelling vol krankzinnige scènes’
de Volkskrant ★★★★★

Kaartverkoop
U kunt genieten van Vrijdag en Sandifort op donderdag 26 oktober in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 19,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.