vrijdag 17 november 2017

E Events

Leuke luitjes uit Wassenaar willen met jou een hapje gaan eten

Wassenaar - Samen een hapje eten. Leuke luitjes doen het graag, maar liever niet alleen. Diverse 60-plussers uit Wassenaar hebben zich daarom aangemeld op Leuke luitjes. Samen is toch leuker dan alleen. Wil je mee? Meld je dan aan op de website van leuke luitjes. Wij brengen je in contact met andere Leuke luitjes bij jou in de buurt.

Wat is leuke luitjes?
Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby’s hebben als jij. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Aanmelden bij Leuke luitjes is simpel en gratis. Het aanmeldformulier vind je op de website van leukeluitjes. Buurtgenoten met dezelfde interesse krijgen elkaars e-mailadres om contact te leggen. Deelnemers houden daarbij zelf de regie. Meestal maken ze dan eerst een afspraak voor een kopje koffie om kennis te maken. Daarna volgen afspraken voor uitjes.

Leuke luitjes
Diverse 60-plussers schreven zich al in bij Leuke luitjes. Een deel van hen vond al een nieuw maatje om mee op pad te gaan. Mogen we jou ook blij maken? Dan kun je gezellig samen koffie drinken, eten, taart of wijn proeven. Leuke luitjes zijn echt dichterbij dan je denkt!

Alle hobby’s
Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby’s kun je op Leuke luitjes een buurtgenoot vinden. Samen koken, samen een hapje eten, kaarten, naar een museum of naar een concert bijvoorbeeld. Het is allemaal welkom. Meld je aan, dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Fri Nov 17 17:07:20 +0000 2017

👓 Het laatste nieuws van 17-11-17 op Wassenaarders.nl - https://t.co/UpfX2vVC3Y
Fri Nov 17 11:01:54 +0000 2017

Jonge theatermakers met Tsjechov in Warenar #Wassenaar #Warenar #Tsjechov https://t.co/nE3RhmSNky