woensdag 24 januari 2018

K Kunst & cultuur

Marian Mudder met Sofosessies in Warenar

Wassenaar - Actrice en schrijfster Marian Mudder staat op zaterdag 18 november in Theater Warenar met haar voorstelling Sofosessies. De voorstelling heeft als ondertitel 'Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet'. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de vernieuwde website van Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Sofasessies is een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken.

Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën - van nlp tot rebirthing - talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses en hierdoor juist méér problemen.

In het voorjaar van 2017 verscheen Sofasessies, een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek waarin zij schrijft over haar zoektocht in therapieland. In deze voorstelling fileert zij al deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.

Marian Mudder studeerde aan de Toneelafdeling van het Conservatorium in Antwerpen. Ze speelde o.a. in televisie-series als Vrouwenvleugel, Baantjer, Westenwind, IC, Goede daden bij daglicht, Voetbalvrouwen, Verborgen gebreken en Flikken Maastricht.
In het theater had ze de hoofdrol naast John Kraaijkamp Sr. In Gouwe Handjes, een stuk van Haye van der Heijden en speelde ze samen met Kees Hulst in de succesvolle voorstelling Mensenkinderen. in seizoen 2015/16 speelde ze samen met Matteo van der Grijn en Loes Haverkort in Fatal Attraction.

Kaartverkoop
U kunt genieten van Marian Mudder op zaterdag 18 november in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Tue Jan 23 17:06:17 +0000 2018

👓 Het laatste nieuws van 23-01-18 op https://t.co/K5sfMwtUnl - https://t.co/YQaWbVBuBS
Tue Jan 23 13:39:00 +0000 2018

Carbage Run! Een rommelige rally voor een goed doel #Wassenaar #Trébolproducties #CarbageRun https://t.co/7k2zTWq8KS