zaterdag 20 oktober 2018

P Politiek

LokaalWassenaar!: Klimaatneutraal

Wassenaar - Klimaatneutraliteit, circulaire economie en vergroening zijn onderwerpen die Lokaal Wassenaar! nauw aan het hart liggen. Hoewel ons dorp slechts een bescheiden rol kan spelen in dit mondiale vraagstuk is het de taak van de Wassenaarse politiek om te kijken hoe op welke wijze wij als Wassenaarders met elkaar hieraan een verantwoorde bijdrage kunnen leveren. De vraag is niet of wij met elkaar hiervoor een inspanning gaan leveren, maar hoe wij deze klus gaan klaren.

Soms is het makkelijk om het verschil te maken. De gemeente kan bijvoorbeeld investeren in groene energie om in 2040 een CO2 neutrale gemeente te zijn.

Als individu kan je ook je steentje bijdragen: minder lang onder de douche staan, minder vlees eten, kiezen voor biologisch voedsel en niet meer kiezen voor fossiele brandstof. Met elkaar moet het kunnen lukken.

Daarom gaat Lokaal Wassenaar! zich inzetten voor klimaatneutraliteit, een circulaire economie en vergroening. Dit kunnen wij als politieke partij niet alleen. Daarom roept Lokaal Wassenaar! alle Wassenaarders op hieraan enthousiast een bijdrage te leveren. Met elkaar gaan wij ons de komende jaren inzetten voor een nog groener Wassenaar.

Namens Lokaal Wassenaar!
Bert Ooms, Inge Zweerts de Jong en Boet Derks

Lokaal Wassenaar! is de nieuwe lokale partij voor alle Wassenaarders. Passie voor Wassenaar en Wat Wassenaar Wil hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Lokaal Wassenaar!