dinsdag 23 januari 2018

P Politiek

Season greetings van Lokaal Wassenaar!

Wassenaar - Dit jaar is er veel gebeurd in de wereld, in Nederland, maar ook in Wassenaar. De twee grootste lokale partijen in onze gemeente, Wat Wassenaar Wil en Passie voor Wassenaar bundelden hun toewijding aan ons dorp, hun visie, hun wil op te komen voor alle Wassenaarders, hun krachten en de brede deskundigheid van hun leden in Lokaal Wassenaar!

Aanspreekbaar, Betrouwbaar en Consistent

Bij ons geen streven naar een carrière in de politiek buiten Wassenaar, maar onvervalste bereidheid om ècht op te komen voor de belangen van alle Wassenaarders.
Èn om ons dorp zelfstandig te laten blijven, zonder de ogen te sluiten voor samenwerking met andere gemeenten, en andere bestuurlijke organen als waterschappen en provincie.
Maar dat moet wel tot meerwaarde voor alle partijen leiden.

We zien met veel vertrouwen de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 tegemoet, met ons sterke team onder aanvoering van ervaren politicus en door-en-door Wassenaarder Bert Ooms.

Wij wensen u en uw dierbaren vrolijke kerstdagen, een gezellige en veilige jaarwisseling en een zeer gezond en voorspoedig 2018, in ons fantastische dorp.

Het Bestuur van Lokaal Wassenaar!

John May, Michiel de Ruiter, Fred Weyn en Henk de Vries

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Mon Jan 22 13:57:31 +0000 2018

@uttie_charlotte Nog steeds niet? Probeer deze anders even :) https://t.co/DKa6bWHK3t
Mon Jan 22 12:55:01 +0000 2018

RT @PolWassenaar: Van meerdere auto’s zijn in nacht van zaterdag op zondag de buitenspiegels vernield in de omgeving Havenstr/Haven. Hiervo…