dinsdag 23 januari 2018

A Algemeen

Fietspad tussen de Oude Waalsdoperweg en de Waalsdorpervlakte dicht

Wassenaar - De duinen zorgen voor ons water, Dunea zorgt voor onze duinen. De komende maanden gaat Dunea aan de slag met Fietspad 10; het fietspad tussen de Oude Waalsdoperweg en de Waalsdorpervlakte in Meijendel, Den Haag.

Nu het broedseizoen voorbij is, gaat Dunea aan de slag met het opnieuw bestraten van het populaire fietspad over de Vlakte van Waasdorp. Om precies te zijn tussen het TNO gebouw en de Bourdonklok (zie kaartje).

Tussen januari en maart 2018 is dit fietspad niet toegankelijk. Tijdens de werkzaamheden mogen fietsers tijdelijk gebruik maken van de wandelpad parallel aan het fietspad. De omleiding wordt ter plaatse aangegeven. Dunea verzoekt u uw snelheid aan te passen en rekening te houden met andere recreanten.

Ook is het mogelijk dat u werkverkeer tegenkomt rondom de renovatie. Dunea beperkt de hinder zo veel mogelijk, maar desondanks kan het zijn dat u iets van het werk meekrijgt.

Meer informatie over werkzaamheden in het duingebied vindt u op: https://www.dunea.nl/duinen/werkzaamheden

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Mon Jan 22 13:57:31 +0000 2018

@uttie_charlotte Nog steeds niet? Probeer deze anders even :) https://t.co/DKa6bWHK3t
Mon Jan 22 12:55:01 +0000 2018

RT @PolWassenaar: Van meerdere auto’s zijn in nacht van zaterdag op zondag de buitenspiegels vernield in de omgeving Havenstr/Haven. Hiervo…