Blauw-Zwart doet goede zaken

5 februari 20182 minute read

Wassenaar – Onder leiding van scheidsrechter H.J.A. van der Maat werd op een zeer goed bespeelbaar kunstgrasveld voor de rust door de mannen van hoofdsponsor Lagerberg Verhuizingen prima gespeeld.

Vroeg storen verhinderde tegenstander Koudekerk tot aanvallende impulsen te komen. De wedstrijdbal van balsponsor Van Leeuwen Keukens ging snel rond en dat betekende al na 12 minuten 1- 0. Een snelle aanval over links met een goede voorzet van Raymond Vosse werd door de goed vrijlopende Dunke Lagerberg keurig in het doel gewerkt.
Toen Bastiaan Hendriksen na 16 minuten 2- 0 liet aantekenen leek er een hoge score aan te komen, maar verder dan een kopbal van Kim Theil op de paal kwam het niet.

Na de rust een heel ander beeld. Koudekerk kwam meer in de wedstrijd en Blauw-Zwart kwam met de schrik vrij toen een vrije trap tegen de lat kwam en gelukkig door de verdediging weggewerkt kon worden. Koudekerk bleef gevaarlijk, maar keeper Mike van Zonneveld bleef samen met Bas Conradi een sta-in-de-weg voor de tegenstander. De mannen van sponsor Lagerberg Verhuizingen herpakten zich en na een listig hakballetje van onze andere Poolse invaller Tadeusz Urbainczyk kwam de bal bij Raymond Vosse , die met een prima pass binnendoor de zeer snelle Illiass Assabban wist te bereiken die uit een moeilijke hoek de 3-0 kon bewerkstelligen. Koudekerk wist via invaller Daniël Wildschut nog wel tegen te scoren maar toen was de wedstrijd al gespeeld.

De mannen van Jos van der Helm zijn nu een stevige middenmoter en kunnen zaterdag a.s. wederom thuis tegen LSVV’70 misschien nog wat verder omhoog.
Balsponsor Dolf van Leeuwen bedankt, evenals Duivenvoorde Bloemen voor hun kleurrijke ondersteuning.