dinsdag 22 januari 2019

K Kunst & cultuur

Jörgen Raymann met vernieuwde show in Theater Warenar

Wassenaar - De Surinaamse Nederlander Jörgen Raymann staat op zaterdag 10 maart in Theater Warenar met zijn vernieuwde show Zo Kan Het Ook 2.0. Geen verkleedpartijen dit keer maar relativerende humor over vroeger en nu. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Alhoewel Jörgen Raymann werd geboren in Nederland groeide hij op in Suriname. In Nederland studeerde hij economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was daar lid van de interfacultaire cabaretgroep. Na de studie ging hij terug naar Suriname. Daar runde hij een tijdje zijn eigen restaurant, waar hij per maand meerdere keren diners voor cabaretiers verzorgde.

Raymann gaat in reprise maar niet heus. Vandaar de titel: Zo kan het ook 2.0.
Hij brengt de geüpdatete versie van zijn succesvolle tour: Zo kan het ook. Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.

Over Zo kan het ook 2.0:
'Jouw conference stond bol van originele en actuele onderwerpen en de interactie met de gitarist was hilarisch.' – André van Duin

Kaartverkoop
U kunt genieten van Jörgen Raymann op zaterdag 10 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 20,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.