Skip to content

25 Maart 2018 1ste Koersdag seizoen 2018

20 maart 201847 second read

Wassenaar – Renbaan Duindigt start op de 1ste zomertijd dag met 10 koersen. Een achttal draverijen en 2 volbloedrennen met resp. 7 en 10 deelnemers. Door een ernstige stroomstoring in de regio Wassenaar is de nieuwe site van de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport lelijk gecrasht en heeft tot gevolg dat er niet of nauwelijks gebruikt gemaakt kan worden van de werkbestanden. Er wordt hard aan gewerkt en hopelijk kan er woensdag weer perfect online gewerkt worden. Derhalve kan er nog niets definitief afgerond worden en komt het programma pas donderdag beschikbaar.

Dat neemt niet weg dat het een mooi programma wordt met kennismaking van de toppers van vorig jaar, die ook hun seizoenstart gaan maken.

Duindigt is alleen bereikbaar via de A44/Benoordenhoutseweg vanwege de nog niet afgeronde herinrichting van de Waalsdorperlaan. De laatste 400 m heeft een slecht wegdek.
Zodra het programma gereed is komt het via de geëigende kanalen ter beschikking. Zondag 1ste start op gebruikelijke tijd om 13.30 uur.

Tags

DraverijenDuindigtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top