donderdag 22 november 2018

S Sport

Geslaagde examens bij Taekwondo Koryo in Wassenaar

Wassenaar - Op maandag 2 juli heeft weer een aantal leerlingen met succes examen gedaan. Zoë, Luna, Tiffany en Alex zijn geslaagd voor hun blauwe slip, Noor is geslaagd voor haar groene slip Linde en Taïr hebben hun gele band verdiend en Sarosh, Shahab en Jette hebben hun gele slip verdiend.

Taekwondo is een van oorsprong Koreaanse martial art en een Olympische sport. Tijdens de lessen leren de leerlingen arm – en beentechnieken, sparren en worden zelfverdedigingsoefeningen gedaan.

Taekwondo Koryo geeft les in de gymzaal van de St. Bonifaciusschool. Koryo is door de gemeente Den Haag verkozen tot de beste taekwondovereniging van regio Den Haag, is al jaren de nummer club één in Nederland en behoort tot de Europese topclubs.

Lijkt het je ook leuk om een keer een gratis proefles te volgen? Kom dan gerust naar Kloosterland 5. Wij trainen na de zomervakantie vanaf 27 augustus weer iedere maandag van 16:45 uur tot 17:45 uur.

Meer informatie? Kijk op www.taekwondo-koryo.nl en www.facebook.com/koryo.denhaag of bel 070-3652215. Free trial lesson? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or call/app 06-27113188.