Dames 1 HGC – Victoria gelijkspel

27 maart 201248 second read

Het was een zonnig, gezellig dubbelweekend op de Roggewoning. Dames 1 verwelkomde Victoria en later zou Heren1 HGC tegen OZ spelen.

Het tempo lag erg hoog in de eerste helft waardoor het spel wat onrustig was. De dames speelden met volle inzet en bij vlagen ook met mooie snelle combinaties. Ruststand: 0-0. De 0-1 tegen kwam al 2 minuten na rust. In de tweede helft heeft HGC het betere spel.

Hannah Cohen scoorde een mooie tip-in uit een strafcorner: 1-1. Er kwam vanuit HGC meer druk, veel balbezit, maar in de cirkel wist HGC geen gevaar te creëren. Een strafcorner in de 70 ste minuut bracht helaas niet de winnende goal.

Volgende week, het is geen 1 april grap, wordt u – net bijgekomen van het zinderende HGC Lustrumfeest “The Roaring Twenties” – om 12.45 uur in Nijmegen verwacht voor de wedstrijd D1 HC QZ tegen HGC. Onder het motto ‘s-avonds een stoere HGC-er, ‘s-ochtends een stoere HGC-er!