Skip to content

Knappe winst voor zowel WVV Heren 1 als de WVV Mix 1

13 december 20123 minute read

Wassenaar – Na 2 maanden niet gespeeld te hebben stond voor de WVV heren afgelopen vrijdag pas hun 2e wedstrijd op het programma. De heren van Netwerk uit Pijnacker waren de tegenstander. De eerste klap is een daalder waard meende de WVV heren en gingen voortvarend van start.

Er werd in de eerste set een voorsprong van 5 punten genomen die ze met veel ijver tot het einde wisten vast te houden. Dus setwinst met 19-25. Een vergelijkbaar verloop kende set 2. De WVV-ers wisten wederom een leuke voorsprong op te bouwen, die zij met hun ervaring wisten te verzilveren in een 22 – 25 winst.

Bij de 6 WVV heren ging in set 3 gingen de remmen er volledig af. Al direct werd, vooral met de service, veel druk op het team van Netwerk gelegd. Jeroen Mulder, debutant binnen de WVV gelederen, liet zien een voortreffelijke aanwinst te zijn voor het herenteam. Hij heeft zich snel de speelwijze van het team eigen gemaakt . Mede daardoor en het goede samenspel werd het een setwinst van 14 – 25 voor WVV. Rommelig spel in set vier aan WVV zijde wist Netwerk wist een riante voorsprong te nemen van ca. 10 punten. WVV zette in de slotfase nog een bijna perfecte inhaalrace in. Maar verder terugkomen dan tot 23 – 19 zat er niet in. Netwerk haalde dus terecht de 4e set binnen met 25 – 19. Een 1 – 3 einduitslag die, toch een beetje als een verlies proefde. Zeker gelet op de eerdere 3 sets maar met 7 punten uit 2 wedstrijden is de kop er nu af voor de Heren 1 van WVV.

Een stuk gemakkelijker had het mix1 team van WVV het, tegen Setumup uit Leimuiden.
Setumup wilden wel maar konden niet tegen het sterke team van WVV op. In set 1 werd het al snel duidelijk waar de punten heen zouden gaan. 13-25 voor WVV. Set 2 en 3 had Setumup nog even de illusie iets positief uit de strijd te kunnen persen. Beide keren wisten zij een lichte voorsprong 17-16 en 16-13 te bemachtigen maar beide keren sloegen de WVV-ers uiteindelijk de ballen een stuk beter dan hun tegenstanders, 2 keer 20-25. WVV liet Setumup in set vier alle hoeken van het veld zien. Met een fraaie smash maakte WVV aan de fantasie van Setumup een einde, 10-25. Een prachtige 0-4 winst.

Programma voor vrijdag a.s in Sporthal de schulpwei 20:30 uur: WVV H1 – Delta, WVV Mix1 – VCS Mix 1 en WVV Mix2 –Leython Mix 4.
Ook Volleyballen? Kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top