Skip to content

Ruiteravond van Paardensport Vereniging Koningin Emma

13 december 20122 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 12 januari 2013 vindt de jaarlijkse Ruiteravond plaats van paardensport vereniging Koningin Emma in de aula van het Adelbert College, Deijlerweg 163 in Wassenaar. Een ongetwijfeld hilarisch blijspel zal worden opgevoerd door de enthousiaste toneelspelers van de vereniging. Het stuk is getiteld “Aambeien met Slagroom” en van de hand van schrijfster Lisette Leenders.

Deze ietwat onsmakelijke titel zal niets afdoen aan het grote plezier dat de toeschouwers hieraan zullen beleven. De regie van het toneelstuk heeft, als vanouds, Rien van Os en de algemene leiding is in de vertrouwde handen van Riet Heijstek.

Na het toneelstuk is er weer een verloting met veel prachtige prijzen, varierend van een high-tech digitale camera ter beschikking gesteld door Studio van der Plas tot mooie planten van tuincentrum De Bosrand.

Het toneelstuk begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Het Ruiterbal begint omstreeks 22.30 uur na de trekking van de loterij. De muziek wordt wederom verzorgd door D.J. Alfons Belt van de Drive-In Show Disco 2000. Toegangskaarten kosten 5 euro per persoon. Loten (1 euro per stuk) kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij de leden van de vereniging, voor aanvang van het toneelstuk en tijdens de pauze. Koopt u veel loten? Daarmee steunt u onze vereniging en maakt u deze avond mogelijk!

De prijzen zijn tot 19 januari af te halen bij fam. Van Rijssel, Oostdorperweg 120 in Wassenaar. Trekkingsresultaten zijn vanaf 13 januari te zien op www.koningin-emma.nl

Tags

Koningin EmmaRuiteravondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top