Skip to content

Club van 100 van Blauw-Zwart verrast op de Nieuwjaarsreceptie 2013

10 januari 201358 second read

Wassenaar – Tijdens een informele bijeenkomst voorafgaande aan de nieuwjaarsreceptie heeft de Club van 100 van de RKSV Blauw-Zwart het hoofdbestuur aangenaam verrast.

De officiële overdracht van twee laptops vond plaats, bekostigd door de Club van 100. Deze laptops zijn nodig om de vele digitale handelingen die binnen de vereniging plaatsvinden te kunnen opvangen. Zo worden in 2013 steeds meer wedstrijden via een digitaal wedstrijdformulier aangemeld en afgewikkeld.

Uiteraard worden de laptops ook voor andere verenigingsdoeleinden gebruikt. Zo kunnen de leden die hun verenigingskortingsbetaalpas op de vereniging willen opladen gebruik maken van deze PC’s. Ook de penningmeester kan tijdens vergaderingen rechtstreeks in zijn boekhouding inloggen en on line de stand van zaken laten zien v.w.b. de verenigingscijfers, en die van de kantine en de Stichting BMK7.

Met de overdracht en financiële ondersteuning is de vereniging zeer in haar nopjes en wordt het grote belang van de zusterverenigingen weer eens goed onderschreven. Alle drie de zusterclubs zijn onlosmakelijk verbonden aan Blauw-Zwart en daar spint de gehele vereniging garen bij.

Namens het bestuur zeer veel dank voor deze fraaie bijdragen die Blauw-Zwart weer een stap verder helpen op weg naar verdere professionalisering van de vereniging.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartClub van 100Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top